AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Er zal waarschijnlijk een paardenmiddel in Ajacied gaan’

Ajax doet er alles aan om Jasepr Cillessen fit te krijgen voor het duel met AZ vanavond. De keeper van de Amsterdammers kampt met braken en diarree. Frank de Boer kon op de persconferentie nog niet zeggen of de keeper in actie zou gaan komen tegen AZ.

De coach hoopt van wel, want hij heeft al een keepersprobleempje. Tweede keus Diederik Boer zit namelijk in de lappenmand. “Voor het duel met AZ is het afwachten, maar volgens de dokter moet hij voldoende zijn opgeknapt om te kunnen spelen”, zei De Boer volgens De Telegraaf. “Er zal waarschijnlijk een paardenmiddel ingaan, want ik zit niet ruim in mijn keepers.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.