AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax moet zich ook melden voor Joey van den Berg’

Joey van den Berg zou het probleem op het middenveld bij Ajax moeten oplossen. Hij zou net als Daley Sinkgraven de overstap naar Amsterdam moeten gaan maken. Volgens AD Sportwereld is dit de oplossing. De te lieve jongetjes van de klas zouden door de harde Van den Berg op hun plaats moeten worden gezet.

Technisch directeur Marc Overmars liet eerder al weten een type Jan Wouters te willen hebben. Niki Zimling moest dit worden, maar is hopeloos gefaald. “Hij mag voetballend misschien geen Champions League zijn – hoewel zijn voorzet achter het standbeen er mocht zijn – de voetballer heeft eigenschappen die Ajax node mist: brutaliteit, gif, drive en ondeugd”, schrijft het AD.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.