Ajax houdt Niklas Moisander verrassend aan zijn contract

Ajax wil Niklas Moisander onder geen beding laten gaan deze winter. De verdediger heeft een aflopend contract in Amsterdam en kan dus aan het einde van het seizoen zonder transfersom de club verlaten. Dit druist in tegen het beleid van de Amsterdammers.

Beide partijen stuurden aan op een winterse transfer, maar die plannen kunnen de prullenbak in. Ajax liet Moisander bij monde van directeur voetbalzaken Marc Overmars weten dat de club hem aan zijn contract wil houden, en een transfer in de winter geen optie is.

Dat druist in tegen het beleid van Ajax, dat spelers met een aflopend contract normaliter in de verkoop doet. “Ik ben heel blij met het vertrouwen dat de leiding hiermee uitspreekt”, reageert Moisander in gesprek met De Telegraaf. “Het komende half jaar zal ik er alles aan doen om met Ajax kampioen te worden en zo ver mogelijk te komen in de Europa League.”

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer