‘Schone ziet niets in overstap naar Sunderland, Bij Ajax speel je om de prijzen’

Lasse Schone ziet weinig in een winterse overstap naar Sunderland. Volgens het medium BT heeft Sunderland interesse in de middenvelder van Ajax maar is deze niet wederzijds. Deze conclusie trok het medium na een interview.

‘Ik speel al heel lang in de Eredivisie en natuurlijk is de Premier League van een heel ander niveau. Maar met Ajax speel ik wel om de titel en kom ik uit in de Champions League. Als je kiest voor een kleinere club in een grote competitie, kies je ervoor om niet meer voor de prijzen te spelen zoals bij Ajax. De Premier League is echter wel een heel sterke competitie. We zullen zien’, aldus Schöne.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer