‘Ajax wil Arek Milik nu definitief overnemen van Bayer Leverkusen’

Arek Milik maakt indruk op Ajax en op heel Nederland. Ook afgelopen weekend was hij weer trefzeker voor de Amsterdammers en scoorde als invaller tweemaal tegen Willem II. Hij bewijst zijn waarde voor Ajax.

“Milik is heel goed. Hij voetbalt ook heel goed mee”, meende ex-Ajacied Kenneth Perez zondagavond bij Studio Voetbal. “Veertig procent van zijn schoten is een doelpunt. Dat is best heel veel. Het is onbegrijpelijk dat Bayer Leverkusen zo’n goede speler heeft verhuurd.”

Ajax kan hem voor een bedrag van tussen twee á drie miljoen overnemen van Bayer Leverkusen. Zelf heeft hij te kennen gegeven ook graag te willen blijven.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer