‘Ajax denkt aan terughalen van huurling’

Fabian Sporkslede kent een moeilijke tijd bij Willem II. De middenvelder wordt dit seizoen door de Tilburgers van de Amsterdammers gehuurd maar kan niet rekenen op veel speelminuten. Zaterdagavond speelde Ajax tegen Willem II en ook in die wedstrijd kwam hij er niet aan te pas.

“Fabian zat laatst op de tribune, dus dat is een slecht signaal”, zegt de Ajax-coach in De Telegraaf. “Al moet worden gezegd dat Willem II dit seizoen een goede selectie heeft.” Ajax denkt er inmiddels aan om in te grijpen, Sporkslede kwam namelijk slechts één keer negentien minuten in actie. “We verhuren natuurlijk iemand om zich te laten ontwikkelen. Als dat stagneert, moeten we dat in de winterstop evalueren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.