‘Arek Milik wil langer bij Ajax blijven spelen’

Arek Milik hoopt ook volgend seizoen zijn doelpunten te kunnen maken voor Ajax. De Poolse aanvaller maakte een goede indruk in Amsterdam. Ajax kan hem voor een gelimiteerde transfersom overnemen van Bayer Leverkusen aan het einde van het seizoen.

“Iedere dag leer ik weer bij. Ik ben hier zeer gelukkig. De laatste weken gaat het ook echt goed. Ik heb veel doelpunten gemaakt. Ook bij de nationale ploeg speel ik goed de laatste weken. Ik was in topvorm”, reageert de Pools international tegenover AT5. “Ik denk dat ik nog veel beter kan voetballen. De afgelopen tijd heb ik goed gespeeld. Daar ben ik tevreden over. Maar ik wil altijd beter worden. Ik ben nu bij Ajax, dus ik wil stappen maken. Ik ben een jonge speler dus ik kan nog veel leren.”

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer