‘Moisander in de winter naar Duitse, Italiaanse of Engelse competitie’

De kans lijkt groot dat Niklas Moisander in de winter vertrekt bij Ajax. De verdediger heeft een aflopend contract in Amsterdam en bijtekenen is geen optie. Er zou interesse voor hem zijn uit Duitsland, Italie en Engeland.

Zaakwaarnemer Soren lerby zegt er het volgende over: “Voor zowel Ajax als Niklas zou een transfer in de komende winterstop het beste zijn. Dit is een mooi moment in zijn carrière om de stap naar een buitenlandse topcompetitie te maken”, reageert de belangenbehartiger van de verdediger in gesprek met Voetbal International.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.