AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Zlatan Ibrahimovic moet het vanavond opnemen tegen Mike van der Hoorn’

Zlatan Ibrahimovic krijgt vanavond in het Champions League-duel met Ajax niet te maaken met Stefan Denswil maar met Mike van der Hoorn. Volgens het Algemeen Dagblad is hij de vervanger van de geschorste Joel Veltman.

Veltman is er in de Franse hoofdstad niet bij omdat hij tegen FC Barcelona met twee keer geel van het veld werd gestuurd. De positie rechts in het centrum zou ook door Niklas Moisander ingevuld kunnen worden, waardoor linkspoot Denswil aan de linkerkant van het centrum kan staan. De Boer kiest volgens het AD echter voor rechtspoot Van der Hoorn. Moisander kan daardoor op zijn vertrouwde plek blijven staan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.