Ajax gewaarschuwd: ‘Ricardo Kishna klaar voor nieuw avontuur’

Ricrado Kishna speelde tegen Heerenveen eindelijk weer eens een goede wedstrijd voor Ajax. Het is de vraag hoelang de buitenspeler nog in Amsterdam te bewonderen is. Volgens zijn zaakwaarnemer Mino Raiola zijn er wat lijntjes richting Italie.

”Kishna is een complete speler”, stelt de zakelijk adviseur in gesprek met Calciomercato. ”Hij heeft een goede techniek, snelheid, mentaal zit het goed en hij heeft een geweldige persoonlijkheid als speler. Ondanks het feit dat hij pas negentien jaar is, is hij klaar voor een nieuw avontuur. Hij zou absoluut op zijn plek zijn in de Serie A. In Italië houden ze van spelers als Kishna.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer