AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Louis van Gaal heeft voormalig aanvoerder van Ajax in het vizier’

Louis van Gaal ziet in Jan Vertonghen een potentiele versterking voor de verdediging van Manchester United. De Belgisch International met een verleden bij Ajax speelt momenteel zijn wedstrijden in de basis bij Tottenham Hotspur.

Vertonghen werd vorig seizoen al in verband gebracht met Manchester United, toen David Moyes nog trainer was bij de recordkampioen van Engeland. Tot concrete gesprekken kwam het nooit, Tottenham liet duidelijk weten dat het de voormalig Ajacied niet wilde laten gaan. Volgens Engelse media is de Belg weer in beeld op Old Trafford, meldt Het Laatste Nieuws. Van Gaal zou in Vertonghen de ideale versterking zien voor de achterhoede.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.