AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax vertrekt naar Qatar en speelt daar een interessant oefenduel

Ajax zet deze winter haar tenten op in Qatar. De landskampioen vertrekt van 4 tot 11 januari naar het land waar trainer Frank de Boer zijn carriere afsloot. Op 10 januari spelen de Amsterdammers daar dan een interessant oefenduel.

Er zal dan gespeeld worden tegen het Duitse Schalke 04, de club van Klaas-Jan Huntelaar. Hij maakte in 136 officiële duels voor Ajax 105 doelpunten, voordat hij een miljoenentransfer naar Real Madrid maakte. Huntelaar is inmiddels bezig aan zijn vijfde seizoen bij Schalke en beschikt over een aflopend contract.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.