Wesley Sneijder : ‘Oranje is geen top meer’

Nederland kende afgelopen zomer een uitstekend WK en eindigde op een zeer verdienstelijke derde plaats. Volgens Wesley Sneijder hoeven we dit soort prestaties de komende jaren niet meer te verwachten van Oranje. Hij wil dan ook graag dat er met inventiviteit gespeeld gaat worden.

Realistisch kijken naar de toekomst. “Kijk, wie top is, kan vasthouden aan een systeem, dan heb je jezelf niet aan te passen aan een tegenstander. Maar als je geen top bent, móét je dat wel doen om ervoor te zorgen dat jouw kwaliteiten optimaal worden benut en je profiteert van de zwaktes van de tegenstander. Nou, wat ik net al zei: we mogen momenteel met z’n allen wel concluderen dat Nederland geen top meer is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.