AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Oud-Ajacied voldoet ook niet bij nieuwe club en moet vertrekken’

De toekomst van Miralem Sulejmani lijkt ook bij Benfica al te zijn uitgespeeld. De aanvaller kwam dit seizoen nog geen minuut in actie voor de Portugese topclub en mag gaan uitkijken naar een nieuwe werkgever. Vorig seizoen kwam hij transfervrij over van Ajax.

Hij heeft bij Benfica nog een contract tot 2018. Maar volgens het medium A Bola wil de club er in de winterstop alles aan doem om het te verkopen.

Na zijn avontuur bij Ajax dreigt er nu dus weer een mislukking. De Amsterdamse club nam de vleugelspeler in 2008 voor een recordbedrag van zestien miljoen euro over van sc Heerenveen. In totaal speelde Sulejmani 103 wedstrijden voor Ajax, waarin hij 29 doelpunten wist te maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.