‘Italiaanse top wil Arek Milik voor de neus van Ajax wegkapen’

Arek Milik maakt momenteel indruk bij Ajax. De Poolse scherpschutter krijgt steeds meer speeltijd in de basis bij de Amsterdammers en heeft nu ook de intersse gewekt van de Italiaanse topclubs. Juventus en Napoli gaan hem proberen weg te kapen voor de neus van Ajax. Zelf is de spits stellig, hij prefereert een langer verblijf in Amsterdam.

“Op dit moment denken we niet aan de toekomst, de focus ligt op de komende maanden en we hopen dat Ajax de optie tot koop zal lichten”, zegt David Pantak, zaakwaarnemer van Milik, in gesprek met Calciomercato. “Hij is pas twintig jaar en het is nu het doel om te ontwikkelen als speler. Een paar clubs in Europa geven de mogelijkheid om je als speler te ontwikkelen. Ajax is zo’n club.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.