‘Arsenal bestudeert Frank de Boer’

Arsene Wenger lijkt de komende tijd nog trainer van Arsenal te blijven maar wanneer hij vertrekt dan hebben The Gunners alvast een lijstje opvolgers voor hem klaarliggen. Het gaat om zes namen waaronder Ajax-trainer Frank de Boer. Dit weet The Daily Mail te melden.

‘Er zijn voor de hand liggende kandidaten: Borussia Dortmunds Jürgen Klopp, de Duitse bondscoach Joachim Löw en Bayern Münchens Pep Guardiola’, vervolgt The Daily Mail. ‘Maar ook minder voor de hand liggende: voormalig Mainz-trainer Thomas Tuchel (nu clubloos) heeft de aandacht getrokken, terwijl ook Evertons Roberto Martinez en Ajax’ Frank de Boer bestudeerd worden.’

Het contract van Wenger loopt nog tot 2017 door.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer