‘Italiaanse grootmacht wil in de zomer in gesprek met Frank de Boer’

Inter Milan is nog altijd gecharmeerd in Ajax-trainer Frank de Boer. In november van het vorig jaar kreeg de Italiaanse grootmacht een nieuwe eigenaar in de persoon van Erick Thohir. Hij ziet in Frank de Boer de ideale trainer voor het volgende seizoen. Vorig seizoen stond hij ook al op het lijstje maar toen werd er vastgehouden aan de huidige trainer Walter Mazzarri.

De voorzitter denkt dat de trainer van Ajax veel waarden vertegenwoordigt, zoals hij die zelf ook graag terug wil zien bij Inter. Aandacht voor spelers uit de jeugdacademie is daarbij een voorname eigenschap. De Boer staat nog tot medio 2017 onder contract in Amsterdam en Ajax wil hem niet kwijt. De oud-verdediger, die zijn club vier jaar op rij kampioen van Nederland maakte, gaf na vorig seizoen echter wel aan dat hij zichzelf inmiddels rijp genoeg acht voor een stap hogerop.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.