AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Gewilde Ajax-versterking ziet in Liverpool zijn droomclub’

Ajax krijgt grote concurrentie in de strijd om Martin Odegaard. De pas 15-jarige middenvelder van Stromsgodset kan rekenen op interesse uit heel Europa. Binnenkort gaat hij ook op bezoek bij LIverpool. Zijn absolute droomclub.

De interesse van Ajax in Odegaard is groot. De Amsterdammers willen de Noors international graag opnemen in de jeugdopleiding. Een maand geleden debuteerde de middenvelder zelfs al voor de nationale ploeg. Aangezien ook clubs als Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Arsenal, Juventus, Bayern München en Borussia Dortmund hem volgen lijkt een transfer een kwestie van tijd te zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.