‘Bonus voor de man die Arek Milik gescout heeft’

Arek Milik lijkt de concurrentiestrijd met Kolbeinn Sigthorsson te gaan winnen. De Pool was afeglopen zondag belangrijk voor de Amsterdammers in het uitduel tegen Cambuur. Hij nam twee van de vier treffers voor zijn rekening.

”Voor Leverkusen scoorde Milik nooit, bij Augsburg maakte hij twee doelpunten in twintig wedstrijden”, gaat de columnist en schrijver verder met zijn relaas. ”Van zijn scorebord moest hij het dus niet hebben. De man die hem voor Ajax heeft gescout, zou een bonus moeten krijgen. Wie door zo weinig doelpunten heen kan kijken, is goud waard. Een spits beoordelen wij, leken, op zijn goals. Deze scout zag meer dan het scorebord vermeldde.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.