‘Ruzie tussen Kolbeinn Sigthorsson en Frank de Boer’

Kolbeinn Sigthorsson begon het duel gisteren tegen SC Cambuur (2-4 winst) op de bank. In de tweede helft mocht hij zich gaan opmaken voor een invalbeurt maar kreeg toen een woordenwisseling met trainer Frank de Boer. Naar verluidt zijn er enkele harde woorden gevallen.

De trainer van Ajax wilde er op de persconferentie niet over loslaten. ‘Dat is tussen ons. Maar het ging er pittig aan toe? Dat klopt’, aldus De Boer. Ook gaf de trainer van Ajax toe dat het mogelijk is dat Milik nu meerdere wedstrijden achter elkaar in de spits zal staan in plaats van Sigthórsson. ‘Ik ben blij dat ik in een positie ben dat ik de keuzes kan en mag maken.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.