Ajax presenteert nieuwe hoofdsponsor en strijkt miljoenen op

Ajax heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden. De komende vierenhalf jaar zal het bedrijf Ziggo op het shirt te zien zijn.

De vaste jaarlijkse vergoeding van het nieuwe sponsorcontract bedraagt acht miljoen euro. Daarnaast is een variabel deel van maximaal twee miljoen euro per jaar afgesproken. Het eerste half jaar zijn de vergoedingen vier miljoen euro vast en maximaal een miljoen variabel. De overeenkomst heeft een looptijd van viereneenhalf jaar, tot en met 30 juni 2019. Voor Ziggo bestaat de mogelijkheid tot opzegging na twee├źneenhalf jaar. Hiervoor geldt een opzegtermijn van twaalf maanden.

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer