‘Wesley Sneijder kan lucratief contract tekenen in Japan’

Wesley Sneijder kan op korte termijn zijn carriere voortzetten in Japan. FC Tokio is namelijk geinteresseerd in de diensten van de technische middenvelder. Hij zou daar een lucratief contract konnen ondertekenen dat hem miljoenen zou opleveren.

Sneijder heeft volgens diverse media een conflict met de clubleiding van Galatasaray. Hoewel de international zelf de problemen ontkent, weet men zeker dat hij op korte termijn Turkije zal verlaten. FC Tokio hoopt te profiteren van de contractsituatie en zou snel zaken willen doen.

Naast Sneijder denkt Tokio ook aan Barcelona-speler Xavi Hernandez.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.