‘Tommy Oar beantwoord flirt van Ajax’

Tommy Oar lijkt aan te sturen op een vertrek bij FC Utrecht. De vleugelspeler die momenteel furore maakt bij de FC staat al een tijdje in de belangstelling van Ajax en enkele buitenlandse clubs.

Utrecht en Oar zijn wel in gesprek, maar dit lijkt niet veel zin te hebben. “Er is nog niets besloten, maar ik hoop op iets”, is hij weinig geheimzinnig tegenover de camera van Fox Sports. “Het maakt niet uit welke competitie of welk team.”

“Veel spelers die hier hebben gespeeld, spelen nu in de Champions League. Dat is wel iets wat ik ook zou willen”, spreekt Oar zijn ambities uit. Diercteur van FC Utrecht Wilco van Schaik is ook op de hoogste van de interesse, maar gaat toch proberen om de Australier voor de club te behouden.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer