‘Ajax-doelwit wil deze zomer weg bij Vitesse’

Davy Propper zet in op een zomers vertrek bij Vitesse. De talentvolle middenvelder denkt dat hij toe is aan een volgende stap in zijn carriere. Volgens het AD zou Vitesse wel willen meewerken aan een overgang van de spelbepaler. De Arnhemmers maakte namelijk een verlies bekend van zón 4,5 miljoen euro.

Afgelopen transferperiode nog probeerde Ajax Pröpper naar Amsterdam te halen. De Amsterdammers informeerden, maar maakten nooit de laatste move om de speler echt in te lijven. Over die interesse zei Pröpper in september zelf: ‘Het gebeurt heel vaak dat er belangstelling is, maar dat het niet concreet wordt. Ik had wel het gevoel dat Ajax concreet was.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.