‘Ajax is dichterbij Barcelona gekomen, misschien er wel voorbij’

Johan Cruijff is erg in zijn nopjes met de jeugdopleiding van Ajax. Laat zag hij de A1 met 2-2 gelijkspelen tegen hun leeftijdsgenoten van Barcelona en dat zag er goed uit. De voormalige vedette zag veel kwaliteit lopen bij de Amsterdammers.

“Qua jeugd is Ajax een stuk dichterbij Barcelona gekomen. Misschien zijn ze er al wel voorbij”, vervolgt Cruijff. De legendarische nummer veertien hoopt woensdagavond stiekem op een stunt van het eerste elftal. “Natuurlijk is Ajax inferieur aan Barcelona als je de kwaliteiten met elkaar vergelijkt. Maar het blijft elf tegen elf. Als je ervaren bent, kun je de zaken soms teveel overdenken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.