AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Sinkgraven: ‘Weet niet of ik zou kunnen dealen met situatie van Zivkovic’

Daley Sinkgraven maakt momenteel furore in het eerste elftal van Heerenveen. Vele clubs trekken aan hem en willen hem graag snel overnemen. Misschien speelt de middenvelder over een jaar al in de top van het mondiale voetbal. Ajax, PSV en Manchester United zijn al in de markt voor hem.

Voorwaarde voor hemzelf is dat de club waar hij voor gaat spelen met een goed verhaal komt. “De situatie waarin Richairo Zivkovic nu bij Ajax zit; ik kan er niet over oordelen en voor hem is het wellicht de beste route, maar ik weet niet of ik dat zou kunnen. Als ik hogerop ga, wil ik wel voelen dat ik een serieuze kans maak op het veroveren van een basisplaats in het eerste elftal”, zegt Sinkgraven eerlijk in het magazine.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.