‘Bankzitter van Ajax voelde niets voor zomerse overstap naar Groningen’

Lerin Duarte heeft deze zomer de mogelijkheid gehad om de overstap te maken naar FC Groningen. De middenvelder van Ajax voelde hier weinig voor en dus is een overgang afgeketst. De 24-jarige wilde dit seizoen voor zijn kans gaan bij de Amsterdammers. Dit weet RTV Noord te melden.

Een transfer naar FC Groningen behoorde daarom niet tot de mogelijkheden. Duarte maakte begin vorig seizoen de overstap van Heracles Almelo naar Amsterdam en ondertekende destijds een vierjarig contract. De spelverdeler weet vooralsnog echter niet te overtuigen bij de landskampioen. Trainer Frank de Boer vindt Duarte op dit moment niet goed genoeg voor de basis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.