Real Madrid en Liverpool mengen zich in de strijd met Ajax om Nederlands-toptalent

Ajax krijgt concurrentie in de strijd om de handtekening van Daley Sinkgraven. De jonge middenvelder maakt momenteel furore bij Heerenveen als opvolger van Hakim Ziyech. Volgens The Mirror zijn Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen en Liverpool ook geinteresseerd in zijn diensten.

The Mirror vergelijkt Sinkgraven met Steven Gerrard en denkt dat de middenvelder voor ongeveer vijf miljoen los te weken is uit Friesland. De in Assen geboren voetballer heeft nog een contract voor drie seizoenen bij sc Heerenveen, maar het Engelse medium denkt dat Manchester United en Liverpool misschien deze winter al een poging gaan wagen om “de superster in wording” over te nemen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.