AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax jaagt op aanvaller van RKC Waalwijk (20)’

RKC Waalwijk dreigt alweer spoedig afscheid te moeten nemen van de 20-jarige Alvin Fortes. De aanvaller speelde nog maar drie wedstrijden voor de club uit de Jupiler League, maar hij wordt nu al gevolgd door verschillende eredivisieclubs.

Ajax, AZ en Heerenveen volgen zijn verrichtigingen momenteel met grote interesse. De jongeling speelt op amateurbasis in Waalwijk en kan verkassen indien hij ergens een profcontract kan tekenen. RKC staat in dat geval machteloos, de club heeft nauwelijks financiële mogelijkheden om de speler zelf een aanbieding te doen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.