AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax heeft drie namen in het hoofd op slotdag van de transfermarkt’

Ajax hoopt zich op de laatste transferdag nog te verstreken met een opvolger van Daley Blind. De Amsterdammers wilden zich versterken met Marco van Ginkel, maar hij koos voor een tijdelijke overgang naar AC Milan. Naar verluidt zoemen nu de namen van Marko Vejinovic, Hedwiges Maduro en Niki Zimling bij Ajax. Dit weet de Telegraaf te melden.

Vandaag komen technisch directeur Marc Overmars en de technische staf bijeen om een keuze te maken. In overleg besluit men of de pijlen gericht worden op de 24-jarige Vejinovic, Zimling (29) of voormalig Ajax-speler Maduro (29). De drie spelers worden gezien als bruikbare breedteaankopen, een andere categorie dan Van Ginkel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.