Daley Blind voor topbedrag naar Manchester United

Ajax verliest Daley Blind per direct aan Manchester United. De verdediger annex middenvelder wordt voor een bedrag van 18 miljoen euro overgenomen. Hij tekent in Manchester een contract voor vier seizoenen met een optie voor nog een jaar. Ook heeft Ajax een doorverkoopclausule bedwongen.

Naar verluidt is Ajax van plan om Daley Sinkgraven te halen als zijn vervanger. De jongeling staat momemnteel onder contract bij Heerenveen. De Amsterdammers volgen al enige tijd zijn verrichtigingen en zijn onder de indruk geraakt. Voor Marco Overmars, technisch directeur van Ajax zit de transerperiode er dus nog niet op.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.