AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Wesley Sneijder: ‘Ik heb geen woorden voor gedrag van Luis Suarez’

Luis Suarez beet in de wedstrijd tegen Italie in de schouder van tegenstander Giorgio Chiellini. Wesley Sneijder kon zijn ogen niet geloven toen het gebeurde. Het was al de derde keer dat hij zich op deze manier liet gaan. Eerder gebeurde dit tegen Otman Bakkal en Branko Ivanovic.

Sneijder was verbaasd toen hij zag wat Suarez deed. “Ik heb geen woorden voor de actie van Luis Suarez, eigenlijk. Ik ken hem niet”, zegt Sneijder in De Telegraaf. “Maar van de jongens die hem wel kennen, hoor ik dat het een goeie gozer is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.