AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Stefano Denswil wil alleen met Ajax praten bij vertrek Moisander’

Stefano Denswil wil voorlopig niet met Ajax praten over een nieuw contract. Alleen bij een vertrek van Niklas Moisander behoord dit tot de mogelijkheden. De Amsterdammers willen het contract van de verdediger graag openbreken en verlengen. Hij heeft nog een contract tot 2015.

De 21-jarige Denswil was het afgelopen seizoen geen vaste basisspeler bij Ajax, maar kwam desondanks in de Eredivisie tot zeventien optredens in de hoofdmacht van de Nederlandse topclub. Niklas Moisander zou een stap hogerop ook wel zien zitten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.