AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Iraanse-sterspeler dankt carriere aan belangrijke man bij Ajax’

Het had niet veel gescheeld of Reza Ghoochannejhad wast gestopt moet voetballen. Hij had last van blessures en dacht dat er geen toekomst meer voor hem was in het betaalde voetbal. Ajax-directeur Marc Overmars wist hem te overtuigen om het voetbal toch nog een kans geven. Nu is hij de sterspeler van Iran en verdiend zijn brood bij Chartlon Atheltic.

Het was Marc Overmars die Ghoochannejhad ervan overtuigde om zijn carrière via Go Ahead Eagles, de toenmalige club van de voormalig topspeler, nieuw leven in te blazen. “Je kunt wel zeggen dat ik zijn carrière heb gered. Reza had na een langdurige revalidatie van een kruisbandblessure moeite om terug te komen. Tijdens een verhuurperiode aan FC Emmen kwam hij op de tribune terecht.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.