AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax contracteert haar vierde versterking van het seizoen

Ajax heeft haar gelederen versterkt met de rechtsbuiten Robert Muric (18). Het Kroatische supertalent komt over van Dinamo Zagreb en tekent tot 2018 bij de Amsterdammers.

De transfer van Muric hing al langere tijd in de lucht. De jeugdinternational van Kroatië was deze week in Amsterdam voor een nadere kennismaking met Ajax. De vleugelspits moet nog medisch gekeurd worden in de hoofdstad. Ajax meldt dat er een aantal formaliteiten moeten worden vervuld voordat Muric in actie kan komen voor de club. Muric is al de vierde versterking voor Ajax komend seizoen. Eerder werden Richairo Zivkovic, Arkadiusz Milik en Nick Viergever vastgelegd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.