AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Dortmund en Liverpool melden zich voor Daley Blind’

De wedstrijd tegen Spanje heeft voor Daley Blind vooralsnog geen windeieren gelegd. Volgens de Telegraaf hebben twee grootmachten hun interesse kenbaar gemaakt in de middnenvelder van Ajax. Hij zou zón twaalf miljoen euro moeten opleveren.

Zowel Borussia Dortmund als Liverpool werden al min of meer concreet voor Blind. Ze hebben hun interesse – weliswaar via tussenpersonen – kenbaar gemaakt bij Marc Overmars, directeur voetbalzaken bij Ajax. De clubs zullen diep in de buidel moeten tasten voor Blind, aangezien de linksachter twaalf miljoen euro moet opleveren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.