AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Napoli meldt zich bij Ajax voor nieuwe ‘Ruud Krol’

Napoli is erg geinteresseerd in de diensten van Joel Veltman. De Italianen gaan tijdens het WK de verrichtigingen van de 22-jarige Ajax-verdediger goed in de gaten houden. Dit weet Goal.com te melden.

Hij zou al meerdere malen bekeken zijn door scouts van Napoli, en die zouden onder de indruk zijn. Ze hebben zelfs al de vergelijk gemaakt met Ruud Krol. Die in het verleden voor Ajax en Napoli speelde.

Voor de Italianen kwam Krol in totaal vier seizoenen in actie, terwijl de oud-mandekker twaalf seizoenen op rij aan speelminuten kwam bij Ajax. Ook kwam Krol tot 83 interlands voor het Nederlands elftal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.