AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Oud-Ajacied kan transfervrij terugkeren naar Ajax of verkassen naar Turkije’

Urby Emanuelson kan zijn carriere mogelijk voortzetten in Turkije. Volgens diverse Turkse media zou Besiktas in de race zijn om hem binnen te halen. Bij AC Milan is hij in het bezit van een aflopend contract, en deze zal niet verlengd gaan worden. Hij kan daarom transfervrij opzoek naar een nieuwe club.

Naast de interesse van Besiktas staat de vleugelverdediger ook open voor een terugkeer naar Ajax. Hij gaat pas over zijn toekomst denken na zijn vakantie. Bij Milan slaagde hij er de laatste vier seizoenen niet in om een basisplaats af te dwingen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.