AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

DEFINITIEVE ORANJE-SELECTIE BEKEND!

Louis van Gaal heeft vandaag de definitieve Oranje-selectie bekendgemaakt met spelers die meegaan naar het WK in Brazilie. Afvallers zijn geworden Patrick van Aanholt, Quincy Promes, Tonny Vilhena, Jeroen Zoet, Jean-Paul Boetius en Karim Rekik.

De definitieve selectie bestaat nu uit:
Daley Blind (Ajax), Jasper Cillessen (Ajax), Jordy Clasie (Feyenoord), Memphis Depay (PSV), Leroy Fer (Norwich City), Jonathan de Guzman (Swansea City), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Daryl Janmaat (Feyenoord), Nigel de Jong (AC Milan), Terence Kongolo (Feyenoord), Tim Krul (Newcastle United), Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Jeremain Lens (Dinamo Kiev), Bruno Martins Indi (Feyenoord), Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern München), Wesley Sneijder (Galatasaray), Joël Veltman (Ajax), Paul Verhaegh (FC Augsburg), Ron Vlaar (Aston Villa), Michel Vorm (Swansea City), Stefan de Vrij (Feyenoord) en Georginio Wijnaldum (PSV).

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.