AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Frank de Boer lijkt Ajax gewoon trouw te blijven

Frank de Boer lijkt komend seizoen niet de nieuwe trainer te worden van Tottenham Hotspur. De trainer van de Amsterdammers hoorde de laatste weken niets meer van de Londenaren. De Spurs nemen hem het kwalijk dat hij in de media openlijk uitkwam voor de belangstelling van de club.

De Boer baalt niet van het gebrek aan contact met Tottenham Hotspur en houdt zich momenteel totaal niet bezig met alle geruchten rondom zijn toekomst. “Als clubs met mij willen praten, dan zal ik altijd gaan luisteren. Maar ik ga nu op vakantie en dat is voor mij op dit moment toch echt het belangrijkste.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.