AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax richt vizier op voormalig Feyenoord-middenvelder’

De goede prestaties van PEC Zwolle dit seizoen zijn ook bij Ajax niet onopgemerkt gebleven. Met uitstekend voetbal wisten zij zich te handhaven in de eredivisie, en wonnen ze de KNVB Beker. Kamohelo Mokotjo groeide dit seizoen uit tot een sterkouder bij de Zwollenaren. Hij zou de aandacht van Ajax hebben getrokken. Dit weet het AD te melden.

PEC Zwolle nam Mokotjo afgelopen zomer over van Feyenoord. In Rotterdam wist hij niet uit te groeien tot een vaste waarde. “Een overgang naar Ajax behoort tot de mogelijkheden”, zo zou PEC Zwolle hebben gemeld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.