AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax wacht opnieuw zware loting in de Champions League

Ajax zal volgend seizoen waarschijnlijk weer in pot 3 van de Champions League worden ingedeeld. Door de zwakke prestaties van Ajax in Europa de laatste jaren zijn de kansen op pot 2 minimaal geworden.

Afgelopen seizoen had Ajax met een beetje geluk in de tweede lotingspot kunnen belanden, maar dat gebeurde uiteindelijk net niet. Komend seizoen is er meer geluk nodig. Van het rijtje Arsenal, FC Porto, FC Basel, Zenit-Sint Petersburg en Bayer Leverkusen moeten liefst vier ploegen worden uitgeschakeld in de voorronde om Ajax in een hogere pot te helpen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.