AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Louis van Gaal tekent voor drie jaar bij Manchester United’

De aanstelling van Louis van Gaal bij Manchester United zou weleens in een versnelling kunnen raken. De bondscoach van Oranje zou gisteren een gesprek hebben gevoerd met Ryan Giggs. Hij zou assistent van Van Gaal worden bij de Mancunians volgend seizoen.

Jamie Jackson (journalist van The Guardian) denkt dat Van Gaal een driejarige verbintenis tekent. “Ik zou verrast zijn, als het maar twee jaar was. Maar een heel lang contract verwacht ik niet. Het zesjarige contract van David Moyes is duidelijk een mislukking gebleken”, zegt Jackson tegen de NOS.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.