AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Lokeren raadt Ajax af speler van hun binnen te halen vanwege houding’

Ajax zou er goed aan doen om de interesse in Ayanda Patosi te laten varen. Willy Reynders, directeur van zijn huidige club Lokeren, denkt dat een overstap naar Amsterdam te vroeg komt. Hij zou mentaal niet de sterkste zijn.

“Ayanda is altijd op zoek naar het pad van de minste weerstand. Maar ik vraag me af of dat wel de beste manier is voor hem. Patosi is een enorm talent, maar hij heeft een probleem met zijn houding. Dat hij op de bank zat, heeft niets te maken met de coach, maar juist alles met Patosi’s onprofessionele gedrag.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.