AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax troeft City, Bayern en Chelsea af, toptalent geeft jawoord’ (VIDEO)

Ajax lijkt zich te gaan versterken met het Kraotsiche toptalent Robert Muric. De 17-jarige speler van Dinamo Zagreb zou zijn jawoord hebben gegeven aan de Amsterdammers.

Hoewel hij het liefst vertrekt naar Ajax, lijkt een transfer voorlopig nog geen uitgemaakte zaak. Zagreb wil de speler niet laten gaan en gebruikt inmiddels elke truc om een transfer te blokkeren. Zo wordt er geschermd met valse contracten en mag Muric al enkele maanden niet meer meetrainen. Muric op zijn beurt heeft een rechtszaak aangespannen tegen Dinamo Zagreb om zijn contract ongeldig te laten verklaren. Als Muric in het gelijk gesteld wordt dan hoeft Ajax slechts een opleidingsvergoeding te betalen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.