AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Rasmus Falk zet deur richting Ajax wijd open’

Rasmus Falk is weer een stapje dichterbij een transfer. De aanvaller van Odense BK heeft in gesprek met Tipsbladet toegegeven een stapje hogerop te willen. Hij geld als één van de grootste talenten in de Deense competitie.

Falk kwam dit seizoen 28 keer in actie namens Odense BK en was goed voor vijf doelpunten en vier assists. De rechtsbuiten werd door zijn jeugdvriend Christian Eriksen aangeraden bij Ajax, maar behalve de Amsterdammers hebben ook een aantal andere clubs interesse. De vraagprijs bedraagt naar verluidt zo’n twee miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.