AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax-sterkhouder: ‘Ik ben een echte Amsterdammer geworden’

Niklas Moisander kan terugkijken op een prima seizoen bij Ajax. Hij was één van de meest constante spelers dit seizoen bij de Amsterdammers. Hij krijgt veel complimenten over zijn spel, en hij is daar ook wel mee eens. Dit zegt hij in een gesprek met Ajax Life.

“Ik was vorig seizoen nog een beetje onzeker, merkte dat de buitenwacht twijfelde of ik de juiste opvolger was van Jan Vertonghen. Het grappige is dat mensen nu ook vinden dat ik ineens goed bezig ben, terwijl ik dat gevoel al een paar jaar had. Ik heb nu niet meer het gevoel dat ik me moet bewijzen, ik heb meer zelfvertrouwen. En dus ben ik ook meer een Amsterdammer”, aldus de zelfverzekerde Moisander.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.