AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Bojan Krkic neemt besluit en verlaat Ajax

Bojan Krkic vertrekt weer bij Ajax. De Amsterdammers hebben een optie om hem nog een jaar te huren van Barcelona, maar deze clausule is tweezijdig. de vleugelaanvaller ziet een langer verblijf voorlopig niet zitten.

Dit geeft zijn zaakwaarnemer Aleksandar Bursac aan in gesprek met De Telegraaf. “Bojan wil de ontwikkelingen in Barcelona even rustig afwachten”, aldus Bursac. “Hij heeft nog een contract voor één jaar en FC Barcelona wil die verbintenis verlengen of hem verkopen. Ook Bojan zelf heeft de voorkeur niet nog een keer te worden verhuurd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.