AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Luis Suarez: ‘Ik keer terug bij Ajax, zelfs als de trainer mij niet wil!’

Luis Suarez maakt ooit weer zijn opwachting voor Ajax. Dit liet de Liverpool-ster weten in gesprek met Helden Online vanmiddag. Hij koestert de wens om in de toekomst terug te keren bij de Amsterdammers.

Ook als de trainer me niet wil, ga ik toch. Zeker weten! Ajax is voor mij een heel belangrijke stap geweest in mijn leven. Ten eerste zijn mijn vrouw Sofia en ik gek op Amsterdam en de manier van leven, het respect van en voor iedereen. We hadden een gelukkig leven, konden er heel rustig wonen en we wandelden veel door Amsterdam”, besloot Suarez, die in totaal tot 81 doelpunten in 110 wedstrijden kwam voor Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.