Frank de Boer: ‘Ik ben klaar voor de volgende stap’

Frank de Boer sluit een vertrek bij Ajax niet uit. De oefenmeester werd onlangs in verband gebracht met een overstap naar Tottenham Hotspur, en dat heeft hem aan het twijfelen gebracht. ‘Ik ben wel klaar voor een volgende stap denk ik, ja.’

Daarnaast benadrukt De Boer dat hij het nog steeds prima naar zijn zin heeft bij Ajax. ‘Maar nogmaals, ik ben hartstikke gelukkig hier en hoef helemaal niet weg. Maar natuurlijk is het ook leuk om een nieuwe cultuur te ontdekken en nieuwe uitdagingen te krijgen, maar ik zie hier ook nog genoeg uitdagingen. Je moet gewoon kijken wat er elk jaar op je pad komt. Ik denk wel dat ik klaar ben voor een volgende stap.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.